Myyntivalttina toimintavarma lämpökeskus

Vuonna 2006 perustetun Finnish BMC Oy:n liikeidea oli alun perin valmistaa lämpökeskuksia omaan käyttöön ja myydä niistä kaukolämpöä kunnille ja yrityksille.

Ensimmäisen lämpökeskuksen valmistuttua ilmeni, että keskusratkaisut herättivät kiinnostusta ja hyvin toimiville keskuksille oli tarvetta. Näin päätimme aloittaa lämpökeskuksien myynnin omien lämpökeskuksiemme käytön lisäksi.  

Tavoitteemme on valmistaa niin varmatoimisia keskuksia kuin mahdollista. Päivittäinen silmälläpito on hyväksi, mutta laitoksen on toimittava ilman sitäkin. Asiakkaan sanoja lainaten: En ole käynyt laitoksen sisällä kahteen kuukauteen, se on vain toiminut.

Polttoaineeksi käy lähes mikä tahansa biomateriaali

Nykyään käytämme neljää omaa erikokoista ja erilaisia ratkaisuja hyödyntävää lämpölaitosta, jotka antavat meille koko ajan parasta mahdollista palautetta. Näin voimme kehittää tuotteitamme jatkuvasti yhä toimivammiksi.

Olemme luoneet konseptin, joka pystyy tehokkaasti polttamaan lähes kaikkia kiinteässä muodossa olevia biopolttoaineita. Keskuksemme pystyy hyödyntämään vaikeita polttoaineita, kuten kuivausjätettä, viljankuoria, jyrsinturvetta, purkujätemursketta ja niin poispäin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme erittäin ylpeitä tuotteistamme ja toivomme, että yhä useammat asiakkaat löytäisivät meidät ja saisivat itse kokea, kuinka huolettomasti Complete-keskuksemme toimivat.

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!