Myyntivalttina toimintavarma lämpökeskus

Vuonna 2006 perustetun Finnish BMC Oy:n liikeidea oli alun perin valmistaa lämpökeskuksia omaan käyttöön ja myydä niistä kaukolämpöä kunnille ja yrityksille.

Ensimmäisen lämpökeskuksen valmistuttua ilmeni, että keskusratkaisut herättivät kiinnostusta ja hyvin toimiville keskuksille oli tarvetta. Näin päätimme aloittaa lämpökeskuksien myynnin omien lämpökeskuksiemme käytön lisäksi.  

Tavoitteemme on valmistaa niin varmatoimisia keskuksia kuin mahdollista. Päivittäinen silmälläpito on hyväksi, mutta laitoksen on toimittava ilman sitäkin. Asiakkaan sanoja lainaten: En ole käynyt laitoksen sisällä kahteen kuukauteen, se on vain toiminut.

Polttoaineeksi käy lähes mikä tahansa biomateriaali

Nykyään käytämme neljää omaa erikokoista ja erilaisia ratkaisuja hyödyntävää lämpölaitosta, jotka antavat meille koko ajan parasta mahdollista palautetta. Näin voimme kehittää tuotteitamme jatkuvasti yhä toimivammiksi.

Olemme luoneet konseptin, joka pystyy tehokkaasti polttamaan lähes kaikkia kiinteässä muodossa olevia biopolttoaineita. Keskuksemme pystyy hyödyntämään vaikeita polttoaineita, kuten kuivausjätettä, viljankuoria, jyrsinturvetta, purkujätemursketta ja niin poispäin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Olemme erittäin ylpeitä tuotteistamme ja toivomme, että yhä useammat asiakkaat löytäisivät meidät ja saisivat itse kokea, kuinka huolettomasti Complete-keskuksemme toimivat.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Bio-Mass Combusters Oy Ab
Kaurajärvivägen 1950 as 2
62395 Petterinmäki

Y-tunnus:
Puh: 050 566 1175

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Bio-Mass Combusters Oy Ab:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.