Complete Modul

Complete Modul on ammattitason lämpökeskus, joka on kehitetty suureen energiantarpeeseen. Keskus koostuu moduuleista, minkä ansiosta sen siirto ja kokoonpano onnistuvat joustavasti ja helposti.

Varmatoiminen ja harvoin huoltoa kaipaava

Complete Modul on varmatoiminen lämpökeskus, johon sopivat kaikenlaiset biopolttoaineet. Se on rakennettu järkevästi ja kustannustehokkaasti eikä siinä ole ylimääräisiä liikkuvia osia. Tämän ansiosta se on varmatoimisempi ja tarvitsee vähemmän huoltoa. 

Kaikki lämpölaitoksemme täyttävät nimellistehonsa lähes millä polttoaineella tahansa. Multifuel mitoitetaan suureksi ja se asennetaan keraamiseen palopesään. Hyvän tasapainon mahdollistavat puhdas käynti, korkea hyötysuhde ja mahdollisuus polttaa myös erittäin vaikeita ja kosteita polttoaineita. 

Edullinen ja kustannustehokas ratkaisu

Complete Modulin voi varustaa erityyppisillä polttoainevarastoratkaisuilla, kuten 70–350 m3 moduulivarastoilla tai tankopurkainrungolla. Complete Modul on varma ja kokonaistaloudellisesti edullinen!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Complete Modul

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa
Complete-osa-asennus Complete XT Complete Modul Multifuel Arina

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Bio-Mass Combusters Oy Ab
Kaurajärvivägen 1950 as 2
62395 Petterinmäki

Y-tunnus:
Puh: 050 566 1175

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Bio-Mass Combusters Oy Ab:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.