Huoltoa kaipaamaton lämpölaitos

Lämpöratkaisumme ovat kaiken kattavia, kuten nimi Complete osoittaa. Tarjoamme asiakkaalle mahdollisuuden kokea, kuinka mukavaa ja vaivatonta biopolttoaineiden käyttö voi olla.

Kaikki lämpölaitoksemme pystyvät polttamaan muutoin vaikeasti palavia polttoaineita, kuten kuivausjätettä, viljankuoria, jyrsinturvetta, purkujätemursketta sekä erittäin kosteaa polttoainetta.

Kaikkien BMC Complete -keskusten minimikäyttöprosentti on noin 2–4. Esimerkiksi 1 000 kW:n keskus pystyy toimimaan noin 20 kW:n minimiteholla.

Lue lisää tuotteistamme

Lämpölaitos, jonka toimintaan voi luottaa

BMC Complete on huoltovapaa järjestelmä: ilman raja-antureita toimivan syöttötekniikan ansiosta käynti on erittäin varmaa ja häiriötöntä polttoaineesta riippumatta.

Koko polttojärjestelmä on täysin automatisoitu. Automatiikka pitää huolen siitä, että palamisprosessi on mahdollisimman optimaalinen.

Kattavaan valikoimaamme kuuluu erikokoisia keskuksia 40 kW–3000 kW. Varastojen koot ovat 10 m3–300 m3, ja tarpeen mukaan saatavana on suurempiakin varastoja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa
Complete-osa-asennus Complete XT Complete Modul Multifuel Arina

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Finnish Bio-Mass Combusters Oy Ab
Kaurajärvivägen 1950 as 2
62395 Petterinmäki

Y-tunnus:
Puh: 050 566 1175

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Finnish Bio-Mass Combusters Oy Ab:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.