Det främsta försäljningsargumentet är en funktionssäker värmecentral

Finnish BMC OY som grundades år 2006 hade i första hand som avsikt att tillverka värmecentraler för eget bruk och sälja fjärrvärme till kommuner och företag.

När den första värmecentralen stod färdig, var det klart att värmecentrallösningarna väckte uppmärksamhet och att det fanns behov för centraler som fungerade bra. Därför bestämde vi oss för att börja sälja värmecentraler utöver dem som vi använder själv.  

Vårt mål är att tillverka centraler som är så funktionssäkra som möjligt. Den dagligen översikten är till fördel, men anläggningen måste fungera också utan den. För att citera en kund Jag har inte varit in i anläggnigen på två månader, den har bara fungerat.

Nästan vilket som helst biomaterial kan användas som bränsle

För närvarande använder vi fyra egna och olika lösningar av värmecentraler, som hela tiden ger oss den bästa responsen. På detta sätt vi utveckla våra produkter så att de hela tiden blir bättre.

Vi har skapat ett koncept som effektivt kan förbränna de flesta fasta biobränslen. Våra centraler kan utnyttja svåra bränslen, såsom torkningsavfall, skal från spannmål, slipad torv, krossat rivningsavfall och så vidare.

Ta kontakt och fråga mer

Vi är mycket stolta över våra produkter och vi hoppas att allt fler kunder hittar oss och själva kan upptäcka hur bekymmersfritt våra Complete-centraler fungerar.

Kerro meistä kavereillesi

Lämna dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig!