Automatiserade biovärmeanläggningar till hela Finland

Finnish BMC Oy utvecklar hållbara lösningar för förbränning av fasta biobränslen. Vi tillverkar biovärmeanläggningar som förutom att de är funktionssäkra så är de användarvänliga och också ekonomiska. Våra produktionsanläggningar är belägna i Vörå i Österbotten, och därifrån levererar vi våra produkter över hela Finland.

Vi erbjuder helhetstjänster, i vilka ingår planering, försäljning, montering och underhållsservice. I vårt sortiment finns värmeanläggningar, som har en effekt på 400 kW-3000 kW. Anläggningarna är fullständigt automatiserade och i dem kan man förbränna nästan vilka som helst biomaterial.

Montering, reparation och upprätthållning av värmeanläggningar

Vi planerar och verkställer en biovärmeanläggning som motsvarar dina behov och består av marknadens bästa produkter. Om du vill så monterar vi produkterna på sin plats och tar hand om servandet och reparationerna av dem. Vår servicetjänst ser till att anordningarna fungerar oberoende av vilket märke de är.

Vi tillverkar inte enbart och säljer våra anläggningar - vi har också egna anläggningar som ständigt ger oss nya idéer om hur vi kan förbättra våra produkter. Våra kunder består av privata och företag, som behöver lösningar för bland annat fjärrvärmenätverk samt för uppvärmning av fabriksbyggnader.

Ta kontakt och fråga mer!

Kerro meistä kavereillesi

Lämna dina kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig!